Fii parte din succesul nostru!

Utilizăm Google cookies în scopuri publicitare și statistice pentru a adapta oferta la nevoile dvs. Puteți modifica oricând setările din browserul dvs., acceptând sau respingând unele dintre aceste fișiere. Dacă utilizați acest site fără a modifica setările browserului dvs., vom înregistra și obține accesul la aceste informații (cookie) în memoria dispozitivului dvs. (computer, telefon mobil etc.) în scopurile enumerate. Mai multe informații găsiți, accesând Politica noastră de confidențialitate.

Să facem cunoștință


Suntem o companie internațională, cu magazine în Polonia și Europa. Din anul 2004, partenerul nostru este holdingul de investiții din Africa de Sud, Pepkor. Compania Pepco a avut încă de la început legături cu orașul Poznań. Aici se află Sediul Central pentru Polonia și Europa. Avem peste 16000 de angajați, mai mult de 800 de magazine în Polonia și peste 700 în Europa. În fiecare lună, în magazinele noastre intră peste 15 milioane de clienți, care cumpără îmbrăcăminte pentru întreaga familie și produse pentru casă, la cele mai mici prețuri. Succesul nostru se datorează oamenilor și implicării lor.

Valorile noastre


Ne ajută să trasăm drumul pe care îl urmăm în fiecare zi de muncă.

Suntem preocupați de o continuă dezvoltare


Ne preocupă dezvoltarea angajaților noștri și le suntem alături în fiecare etapă a carierei. Oferim un program unic de cursuri adaptate la necesitățile diferitelor posturi, făcând posibilă dezvoltarea continuă și extinderea competențelor. Fiecare persoană nou angajată beneficiază de un pachet de cursuri de integrare în vederea realizării noilor sarcini.  Sistemul nostru de instruire include, printre altele, practică în magazinul formator, participarea la Academia Pepco, cursuri pentru manageri și specialiști, cursuri de limba engleză. 

Ne susținem angajații în fiecare etapă, făcând posibilă dezvoltarea continuă. 

Echipă și în timpul liber


Sărbătorim împreună micile și marile succese și ne implicăm în acțiuni de voluntariat. Ieșim împreună și după program, pentru că atmosfera de la Pepco stimulează prieteniile. Suntem deschiși la inițiativele angajaților noștri și îi susținem și în afara programului de lucru.

Fii parte din succesul nostru!

Verifică posturile vacante