Fii parte din succesul nostru!

Utilizăm Google cookies în scopuri publicitare și statistice pentru a adapta oferta la nevoile dvs. Puteți modifica oricând setările din browserul dvs., acceptând sau respingând unele dintre aceste fișiere. Dacă utilizați acest site fără a modifica setările browserului dvs., vom înregistra și obține accesul la aceste informații (cookie) în memoria dispozitivului dvs. (computer, telefon mobil etc.) în scopurile enumerate. Mai multe informații găsiți, accesând Politica noastră de confidențialitate.

Centrul de distribuție


Centrul de distribuție al companiei noastre se află în Rawa Mazowiecka și are o suprafață de 50 000 metri pătrați, special folosiți pentru depozitare. Aici lucrează peste 500 de angajați, responsabili cu distribuția produselor în cele peste 1500 de magazine din Polonia și din Europa.

Posturi vacante


Verifică pe ce poziție poți începe să lucrezi în Centrul nostru de Distribuție.

Printre îndatoririle sale se numără asigurarea desfășurării corecte a procesului logistic, adică preluarea mărfii, pregătirea comenzilor, expedierea mărfii.

Lucrător comercial

Asigură buna organizare și lucrul eficient al echipei în depozit și supervizează realizarea procesului de depozitare conform standardelor în vigoare.

Șef de tură

Asigură aprovizionarea continuă și eficientă. Printre sarcinile sale se numără supervizarea activităților din depozit, asigurarea primirii, transportului, depozitării, completării comenzilor și menținerii unui nivel adecvat în depozit.

Manager depozit

Asigură realizarea corectă a procesului de depozitare, întocmește documentele, rapoartele și analizele pentru livrări.

Specialist logistică

Gestionează activitatea depozitului și procesele logistice.

Manager Logistică

Avantaje


• Loc de muncă stabil

• Dezvoltare dinamică

• Atmosferă prietenoasă de lucru, într-o echipă integrată

• Contact permanent cu tehnologii moderne

• Lucru în ture, într-o echipă stabilă

Cum lucrăm